За Interactive Seminars

Серията семинари Interactive Seminars се организират от дигитална агенция Interactive Share.

Interactive Share е създадена през 2009г. като тясно специализирана агенция за онлайн маркетинг и реклама. Наред с пълната гама от услуги, които предлага тя, експертите от екипа й непрекъснато провежда обучения на теми свързани с успешното онлайн присъствие. Сред клиентите, които са осъзнали нуждата от специализирано знание и ползвали услугата за индивидуални обучения на своите маркетинг екипи са както малки, средни, така и големи компании.

Рекламните кампании в интернет все повече увеличават своите обеми. Пазарът на интернет реклама в България расте и с това интересът и нуждата от обучения за дигиталната реклама се повишава. Не случайно, за последната година се състояха многобройни тематични семинари за интернет маркетинг.

Interactive Seminars стартира със събития в София с план подобни да се провеждат във всички големи градове в страната.

Нашата цел е да споделим натрупания опит на доказани онлайн маркетинг специалисти с всички рекламисти, които са започнали или тепърва започват активното присъствие в глобалната мрежа. За всеки семинар ние подбираме най-добрите експерти в областта, практици, които да отговорят на нуждите на всички вас.

Към пълната версия